Keuken plaatsen

Zoekt u naar een goede partner voor het plaatsen van uw keuken? Maak kennis met Cliemex. Met 20 jaar ervaring in het vak ben ik een betrouwbare partner als het gaat om een keuken plaatsen. Ik ben pas tevreden als u, de klant, dat ook bent!

Montage en bijkomende werkzaamheden

Ik sta niet alleen voor u klaar als het gaat om de montage van de keuken, ook voor alle bijkomende werkzaamheden kunt u mij inschakelen. Voordat u een keuken kunt plaatsen moeten er een hoop voorbereidende werkzaamheden verricht worden. De oude keuken moet afgebroken worden, de tegels moeten weg, leidingen moeten verplaatst worden… Ik help u hier graag bij. U kunt mij inschakelen voor:

  • Sloopwerk
  • Leidingwerk
  • Timmerwerk
  • Stucwerk
  • Montage

Keuken plaatsen

Uw wens is mijn bevel

Ik lever de montage van uw keuken op een vakkundige wijze en kijk verder dan de montage alleen. Ik zorg voor een goede aansluiting van uw keuken en een mooie afwerking, zodat het eindresultaat precies is zoals u wenst. Cliemex biedt een groot aanbod van mogelijkheden. Zo kan ik u al het werk uit handen nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen zelf te regelen. Wellicht heeft u een kennis die kan tegelen of verstand heeft van uw leidingen. Of misschien kent u zelf een elektricien. U bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft.

Ik ga graag voor u aan de slag

Graag bespreek ik uw wensen en de mogelijkheden met u. Ik kom bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Na het gesprek stuur ik u een offerte toe. Keurt u deze goed? Dan ga ik graag voor u aan de slag!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?