Keukenblad op maat

Stelt u eens voor: uw keukenblad is nog helemaal goed. Uw keuken is verre van versleten, maar toch heeft uw kookplaat het begeven? Wat nu? Bel Cliemex! Wij kunnen uw keukenblad aanpassen. In het geval van een nieuwe kookplaat is een geheel nieuw keukenblad helemaal niet nodig. Cliemex kan namelijk het keukenblad voor u aanpassen, zodat u een keukenblad op maat krijgt.

Keukenblad op maat

Bij Cliemex zit u goed

Er zijn een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden bij een keukenblad op maat. Zo moet er gekeken worden naar de vorm en afmetingen van de nieuwe kookplaat. Wilt u van gas naar een elektrische- of inductiekookplaat? Of wilt u van een smalle kookplaat naar een grotere kookplaat? Dan moet er onderzocht worden of het wel kan in verband met de keukenkasten eronder en de afmeting van de afzuigkap. Het is verstandig om dit in samenspraak met een professional te beslissen. Bij Cliemex zit u zeker weten goed. Ik kom voor een vrijblijvend gesprek naar u toe.

Werkwijze

We maken eerst een afspraak waarin we vrijblijvend uw wensen en de opties bespreken. Uw aanrecht wordt opgemeten, zodat ik u van een nog beter advies kan voorzien. We bespreken het type kookplaat dat u in gedachten heeft en bekijken of dit mogelijk is. Wanneer er geen obstakels zijn en u gaat akkoord met de offerte, maken we een tweede afspraak waarin ik de werkzaamheden kom uitvoeren.

Meer weten over de mogelijkheden van een keukenblad op maat? Neem dan contact op met Cliemex. Ik sta graag voor u klaar!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?