Keukenblad vervangen

Is uw keuken aan vernieuwing toe? Vergeet vooral het keukenblad niet! Deze is namelijk onderhevig aan gebruiksslijtage. Maar ook als het keukenblad gewoon niet (meer) naar uw wens is, help ik u graag met het vervangen van uw keukenblad.

Keukenblad vervangen

Een keukenblad van uw dromen

Er is veel mogelijk, wat uw wensen ook zijn! Ik kan een nieuw keukenblad voor u vervaardigen en er zijn verschillende opties op het gebied van materiaal mogelijk. Ik geef u graag alvast een idee van de materialen die mogelijk zijn:

  • TopLaminaat keukenblad
  • Composiet keukenblad
  • Graniet keukenblad
  • RVS keukenblad

Indien u mij inschakelt, plannen we een afspraak waarin we vrijblijvend uw wensen zullen bespreken. Dit eerste gesprek voer ik het liefst bij u thuis, zodat ik meteen uw keuken en het keukenblad kan zien en deze kan opmeten. Vervolgens bespreek ik de opties met u en ontvangt u een passende offerte.

Maak nu een afspraak met Cliemex

Neem contact op met Cliemex! Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. En uiteraard kom ik niet met lege handen. Ik neem staaltjes mee van de verschillende materialen, zodat u een nog beter beeld krijgt van wat Cliemex voor u kan betekenen. Wat de reden ook is dat u uw keukenblad wilt vervangen. Ik sta voor u klaar, van het meten tot aan het geven van advies en van het plaatsen tot aan de nazorg ervan. Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel, ik werk secuur en netjes. Daarnaast ben ik gewend om snel te werken. Wacht niet langer en maak nu een afspraak met Cliemex!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?