Quooker kraan

Direct heet kokend water uit uw kraan? Met een Quooker kraan is dit mogelijk! De kraan is inmiddels uit veel keukens niet meer weg te denken. Ervaar het gemak van direct kokend water uit de kraan. Een kop thee zetten, de groenten opzetten, aangekoekte borden schoonmaken… U doet het allemaal gemakkelijk en snel met een kokendwaterkraan! Cliemex helpt u graag bij het installeren van een Quooker kraan.

Quooker Kraan

De voordelen van een Quooker kraan

Een Quooker kraan is een kraan waar u direct kokend water uit kunt tappen. In plaats van te wachten op een waterkoker, kunt u zo direct uw kopje thee zetten. Dit is een van de vele toepassingen die er mogelijk zijn. Groenten, pasta, aardappelen zijn allemaal sneller klaar, omdat het water direct kookt. Een Quooker biedt veel gemak en voordelen. Daarnaast is het veilig in gebruik. Daar waar waterkokers kunnen vallen, tapt u het hete water met gemak uit de kraan. De kraan zelf wordt niet heet, waardoor u de kraan veilig kunt aanraken. Ook handig voor kinderen dus!

Hoe werkt dat precies?

Een Quooker kraan bestaat uit een kokendwaterkraan en een klein reservoir. De kraan wordt op uw aanrecht geplaatst en het reservoir eronder. In dit reservoir wordt het water op 110 graden celsius bewaard. U kunt het beste vergelijken met een soort thermosfles die aangesloten is op de waterleiding. De warmte kan nergens heen en er is maar weinig energie voor nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden.

U bent bij Cliemex aan het juiste adres indien u een Quooker kraan wilt laten plaatsen. Wilt u meer informatie en/of een offerte? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?